Utbud
557
page-template-default,page,page-id-557,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.9,select-theme-ver-5.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive


Denna arbetsgrupp fokuserar på de frågorna som har med fokus på vad som händer på platsen och vad du kan uppleva och göra när du tagit dig till oss. Centralt är tankar kring att öka antal besökare på platsen.

 

Parkeringskarta

För att på ett bra sätt visa på antal parkeringsplatser vi har i stadskärnan har vi tagit fram ett verktyg som visar på var parkeringsplats finns och vad kostnaden är. Detta är steg ett i en flerstegsmodell där nästa steg kan vara att bygga en interaktiv lösning för parkeringsbetalning där du också kan se antalet lediga platser.  Marknadsföring och synlighet av detta verktyg finns gemensamt i sociala medier samt på webben.

Detta har drivits av Skövde Cityförening med våra privata aktörer som äger parkeringsyta samt Skövde Kommun som äger och driftar vårt informationssystem samt också de ytor som detta berör.

Status: Pågående

Toalettkarta

Likställt med parkeringskartan som ovan presenterat har vi tagit fram ett verktyg för att hitta närmaste toalett eller skötrum. Detta har samma funktion som ovan att visa på var du kan hitta närmaste plats samt också eventuella öppettider eller kostader. Marknadsföring och synlighet av detta verktyg finns gemensamt i sociala medier samt på webben. Just toaletter är något som många besökare efterfrågar hur man hittar till, därför har vi valt att ta detta grepp.

Detta har drivits av Skövde Cityförening med våra privata aktörer som äger toaletter med mera samt Skövde Kommun.

Status: Klar

Etableringsgrupp

För att på ett så bra sätt som möjligt göra vår plats attraktiv har vi skapat en etableringsgrupper som behandlar eventuella lediga lokaler och ytor såväl i bottenplan som ovan och under mark, vi har valt att begränsa oss till kommersiella ytor. Vi träffas kontinuerligt för att se vilka förfrågningar som kommer in och hur vi kan matcha in dessa för att förändra vårt utbud.

För att ha en plan framåt finns också en aktiv dialog med olika åldersgrupper som finns i Skövde för att se vad de söker för nytt i vårt utbud, parallellt med att vi besöker andra platser för att se vad som skulle passa oss i Skövde.

Status: Pågående