Tillgänglighet
554
page-template-default,page,page-id-554,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.9,select-theme-ver-5.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Denna arbetsgrupp fokuserar för att vi ska vara öppna för alla och när du som kund besöker oss – även för dig som har en funktions-variation. Vi bollar också frågor kring trygghet under dygnets alla timmar.

Logistik i City

Stadskärnan används under dygnets alla timmar på många olika sätt. En av de delarna som är viktigast för kunden och besökaren som vill shoppa eller äta något hos oss är att det finns varor i våra verksamheter.  De fastigheter som ligger i stadskärnan innehåller en mängd olika saker – allt från butiker, läkarmottagningar till boende för privatpersoner.

Genom denna gruppering har vi samlat de organisationer som arbetar med logistik sett till varutransporter såväl till de som tar emot godset. Vi vill genom denna gruppering skapa förutsättningar för att bygga en bättre logistik hantering och få ned antal varutransporter – detta såväl för säkerheten hos de som vistas på platsen som för miljön.

Status: Gruppen är igång, delprojekt pågående.