VÅR VISION
21350
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21350,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.9,select-theme-ver-5.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

VÅR VISION

”Stadskärnan är Skövderegionens centrum där alla känner sig välkomna.
Alltid äkta. Alltid med. Alltid där.”

 

Skövde kommun har som vision att Skövderegionen är känd i landet som en välkomnande och växande region där människor möts, verkar och mår bra.

För att bidra till visionen startades i februari 2017 resan mot målet att bli Årets Stadskärna 2020, en prestigefylld utmärkelse som organisationen Svenska stadskärnor utser årligen.

Tre samarbetspartners, Skövde Cityförening, Next Skövde och Skövde kommun driver denna process framåt sida vid sida. För att ha chansen att bli utsedd till Årets Stadskärna är just utvecklingen av en plats och resan dit viktigt. Vi arbetar med attraktivitet, utveckling och investeringar på ett smart sätt som alla som lever, bor och verkar i Skövde kan dra nytta av.

På grund av Covid-19 ställde Svenska stadskärnor in utmärkelsen årets stadskärna 2020. Skövde city söker därför igen 2021!

Läs mer om syfte, mål och vision i här (powerpoint-dokument)