Arbetsgrupper
565
page-template-default,page,page-id-565,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.9,select-theme-ver-5.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Arbetsgrupper

Då platsen som vi verkar för används och sköts av många olika intressenter är det centralt för oss att få med så många olika infallsvinklar som vi kan. För att på ett effektivt sätt arbeta med de frågor gemensamt engagerar oss har vi bildat fem arbetsgrupper.

Tanken är att dessa grupper besätts av medlemmar från cityrådet och driver den process som behövs för att i sin tur driva projektet framåt. Dessa grupper kommer därför inte att vara verksamma under hela projektet utan variera sett till aktivitet och produktivitet.

Denna arbetsgrupp har som huvudfokus att arbeta med utveckling och identifiering av platsens varumärke, fler aktiviteter och ett tydligare budskap och förmedling av platsens innehåll.

Denna arbetsgrupp fokuserar på de frågorna som har med fokus på vad som händer på platsen och vad du kan uppleva och göra när du tagit dig till oss. Centralt är tankar kring att öka antal besökare på platsen.

Denna arbetsgrupp fokuserar för att vi ska vara öppna för alla och när du som kund besöker oss – även för dig som har en funktions-variation. Vi bollar också frågor kring trygghet under dygnets alla timmar.

Denna arbetsgrupp jobbar för att vi ska skapa ett bättre intryck av platsen och de fysiska miljöer i stadskärnan. Här talar vi kring de entréer som finns, hur vi skyltar på platsen och hur den är belyst.

Denna arbetsgrupp har sitt fokus på framtid och utveckling. Vad gör vi imorgon? Hur ser framtiden ut? Vem besöker oss? Här behandlas också de bitarna som rör stadskärnans utveckling och expansion.